Vor Frue Kirke er med sin historie og centrale beliggenhed i Indre By en travl kirke der udover kirkegængere besøges af skønnet ca. 500.000 turister årligt. Alligevel er der en påfaldende ro i det store kirkerum der også lægger hus til Natkirken tre aftener om ugen med bl.a. meditative indslag og elektronisk musik.

Læs om forskellige elementer af Domkirken, bl.a. Bertel Thorvaldsen - den store danske billedhugger hvis marmorskulpturer pryder kirkerummet med Kristusfiguren i centrum.

Læs også om C.F. Hansen - kirkens arkitekt. Eller læs kirkens historie fra Absalon til nu, med afsnit om Kongehuset herunder Kronprinsevielsen.

Der er også billeder og beskrivelser af kirkens to orgler, det store Marcussen-orgel og kor-orgelet.

Her findes beskrivelser af både kirkens kor - Vor Frue Kantori, samt Københavns Drengekor.

Læs om Domkirkens museum, se små film om kirken og læs om Vor Frue Sogn samt kirken vi deler sogn med, Sct. Andreas Kirke.