De Taizé-inspirerede andagter i Natkirken er et rum til ro og fordybelse. Sangen er i højsædet, og derudover består andagterne af bøn og stilhed. Alle er velkomne, og der kræves ikke forkendskab - kun lysten til at synge sammen med hver sin stemme.

Taizé er et økumenisk broderfællesskab i den franske by Taizé. Klostret har sin egen musikalske tradition i form af korte og enkle sange, der gentages mange gange, hvilket skaber den meditative stemning.

Taizé i Natkirken består af to forskellige aftener: Taizéaften og Taizéworkshop. Læs mere og se datoer herunder:

TAIZÉAFTEN
Vi mødes kl. 19 i kirken og øver aftenens sange. Der kræves ikke forkundskab.
Kl. 20 holder vi en taizé-inspireret andagt med sang, bøn og stilhed.
Kl. 21.30 synger vi Taizésang omkring lysgloben.
Kl. 22.30: Bøn før natten.

Kommende datoer: (Der er Taizéaften hhv. den 1. og 3. søndag i hver måned):
Søndag 1. december
Søndag 15. december
Søndag 5. januar
Søndag 19. januar
Søndag 2. februar
Søndag 16. februar

TAIZÉWORKSHOP
Vi mødes i Rotunden (indgang fra Fiolstræde) og øver de korte, meditative sange fra det økumeniske klosterfællesskab i Taizé i Frankrig. Sangene synges til Taizéaften hhv. den 1. og 3. søndag i hver måned.
Alle er velkomne, og der kræves ikke forkundskab.

Kommende datoer:
Torsdag d. 28. november kl. 18.30-19.45