Vi åbner udstillingerne 'Fisk i Stimer' og 'Thorvaldsens Apostle 200 år' tirsdag den 22. juni 2021.

Fisk i stimer - åbningstiden vil være daglig mellem kl.9 og 16, - fredage og søndage dog kl. 12 til 16. Spørg gerne ved bordet i forhallen om muligheden for at komme til udstillingerne. Der er lukket lørdage og kan være lukket på grund af kirkelige handlinger. Der er fri adgang også uden foronapas.

Thorvaldsens Apostle 200 år - åbningstiden vil være tirsdag, onsdag og torsdag kl. 11 til 16. - eller ved forespørgsel: susanne@domkirken.dk .Vær opmærksom på, at der er adgang  med coronapas.

Museets åbningstider varetages af frivillige medarbejdere. Man kan kontakte Susanne Torgard på mail susanne@domkirken.dk eller telefon 61616220, hvis man har lyst til at deltage i det arbejde.

Det er muligt at bestille en omvisning i museet eller i kirken. En omvisning i dagtimerne koster 500,- kr. og bestilles på kontor@domkirken.dk

Butik

Museumsbutikken ligger i forlængelse af udstillingen i museet og har åbent når udstillingen er åben.

Ved bordet i forhallen er der et mindre udvalg af vare og man er velkommen til at spørge i forhallen om at komme i butikken, eller kontakte Susanne Torgard på susanne@domkirken.dk for nærmere aftale.

Se nyheder i butikken

Udenfor åbningstid kontakt evt. Susanne Torgard i kirken eller på mail: susanne@domkirken.dk.