Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Foredrag & sangeftermiddage

Herunder kan du læse om kommende foredrag og sangeftermiddage, der finder sted i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Fri entré

Sangeftermiddage

Vi synger sammen! Kom og dyk ned i den danske sangskat med skønne melodier og fantastisk lyrik, og vær med til at synge både de sange, som sidder på rygraden, og nogle af fremtidens ørehængere. Til hver gang inviterer vi en sangglad gæst, som præsenterer og vælger dagens sange.

Torsdag 23. september kl. 14.30-16:30
Opera-, lied- og salsasanger Signe Asmussen, der er set karakteriseret som en musikalsk kamæleon, vælger sangene denne dag.

Torsdag den 28. oktober kl. 14.30-16:30
Carsten Seyer-Hansen der siden august 2020 har været kapelmester for Københavns Drengekor og kantor ved Københavns Domkirke vælger dagens sange.

Torsdag den 25. november kl. 14.30-16:30
Julie Damlund, sognepræst ved Lundehus kirke vælger dagens sange. Julie Damlund har arbejdet med Ole Sarvigs salmeforfatterskab. Ole Sarvig ville være blevet 100 år den 21. november. 


Foredrag

Foredragseftermiddage om tro i litteraturen

Meget tyder på at Gud er vendt tilbage til litteraturen efter mange års fravær. Vi præsenterer i efterårets foredragsserie tre store, markante, men indbyrdes meget forskellige forfatterskaber, hvor religiøse og kristne temaer med tiden har fået en fremtrædende rolle.  

Foredagseftermiddagene er arrangeret i samarbejde med Trinitatis Kirke og finder sted i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Der er fri entré, men begrænset antal pladser.  

Torsdag 9. september kl. 14.30-16.30 v. David Bugge
Det grænsedragende menneske og den grænseløse nåde – om Karl Ove Knausgårds roman Min kamp  
David Bugge er lektor i Teologi ved Aarhus Universitet, hvor han bl.a. arbejder med forholdet mellem litteratur og kristendom.  

Torsdag 14. oktober kl. 14.30-16.30 v. Morten Dyssel
Michel Houellebecqs menneskebillede i bibelsk belysning  
Morten Dyssel er formand for Det Danske Thomas Mann Selskab og fra 1.1.2022 forstander for Liselund Højskole.  

Torsdag 11. november kl. 14.30-16.30 v. Jens Christian Grøndahl
Troens betydning for det moderne menneske.
Jens Christian Grøndahl er forfatter og har bl.a. modtaget Herman Bangs mindelegat og De Gyldne Laurbær.


Foredrag- og sangeftermiddagene er arrangeret i samarbejde med Trinitatis Kirke og finder sted i Trinitatis Sognehus (Pilestræde 67) eller Trinitatis Kirke. Der er gratis adgang, men begrænset antal pladser.

Aktuelt