NB. Tumlingehold er aflyst og vender først tilbage, når vi ikke længere er underlagt restriktionerne vedr. afstand ved sang (på grund af COVID-19).

Musik og bevægelse for 1-5-årige i Sct. Andreas Kirke

Tumlingeholdene for de 1-5 årige tager udgangspunkt i børnenes umiddelbare glæde ved at synge og bevæge sig. Vi synger og danser, løber og sanser, og med små instrumenter og rekvisitter er børn og forældre sammen i en musikalsk stund i kirkens smukke rum.

SE OGSÅ: Babysalmesang i Sct. Andreas Kirke

Holdene er tilrettelagt i små forløb á ca. 5 gange og afsluttes med en fælles gudstjeneste, hvor alle er velkomne – også bedstemor og onkel.

For ændringer, program eller kontaktinformation se www.salmedans.dk

NB. Tumlingehold er aflyst og vender først tilbage, når vi ikke længere er underlagt restriktionerne vedr. afstand ved sang (på grund af COVID-19).

Adresse: Sct. Andreas Kirke,Gothersgade 148, 1123 København K. Indgang fra Nørre Farimagsgade.