Lørdage i februar kl. 12-12.30 - Fri entré

MORTEN LADEHOFF
8. FEBRUAR KL. 12-12.30
Organisten og komponis- ten Morten Ladehoff er ansat ved Skive Kirke, og er en musiker, der tør, hvor de fleste tøver. Han spiller gerne den allernyeste musik – det gælder også denne lørdag i domkirken, hvor der bliver toner af den unge komponist Nikolai Worsaae. Desuden musik af Johann Sebastian Bach.

YUZURU HIRANAKA
15. FEBRUAR KL. 12-12.30
Yuzuru Hiranaka er født i Japan, men har fået sin uddannelse i Europa. Han har en travl koncertkarriere både som underviser og som cembalist og organist, og det er naturligvis i rollen som orgelsolist han gæster domkirken lørdag den 15. februar.

ERIK KOLIND
22. FEBRUAR KL. 12-12.30
Den franske komponist Louis Vierne har skrevet 6 symfonier for orgel, og symfoni nr. 2 kan høres ved matinéen lørdag den 22. februar. Ved orglet sidder Erik Kolind, der til daglig er organist ved Store Magleby Kirke.

VIBEKE ASTNER
29. FEBRUAR KL. 12-12.30
I dette skudår kan der klemmes en ekstra matiné ind i februar, og den står Vibeke Astner for. Hun er uddannet ved konservatoriet i København og i Amsterdam, og fik som kun 13-årig sit første organist- embede. I dag er hun organist ved Mølholm Kirke i Vejle og spiller ofte koncerter i ind- og udland og altså lørdag den 29. februar i Københavns Domkirke.