Ansøg digitalt om julehjælp nederst på siden.

Menighedsplejen i Vor Frue sogn uddeler julehjælp til økonomisk trængte, som er tilknyttet Vor Frue sogn. Man kan søge om julehjælp uanset om man er en børnefamilie, enlig eller pensionist.

Har du brug for julehjælp, skal du udfylde et ansøgningsskema, som kan udfyldes digitalt. Ansøgningsskemaet ligger desuden i papirudgave i Vor Frue kirke (fra 1. oktober 2019), Nørregade 8, og på kirkekontoret Pilestræde 67.

Det udfyldte ansøgningsskema kan afleveres i brevsprækken ved salmebøgerne i kirkens forhal (Nørregade 8, 1165 Kbh K) eller til kirke- og kulturmedarbejder Lotte Schriver.

Bemærk: Julehjælpen er fortrinsvis for dem, som er tilknyttet Vor Frue Kirke (Københavs Domkirke). Bor man uden for Vor Frue sogn opfordres man til at søge julehjælp hos sin egen kirke.

Julehjælpen skal hentes onsdag den 18. december fra kl. 13-18 i Vor Frue Kirke (Nørregade 8, 1165 Kbh K), med mindre andet aftales med kirke- og kulturmedarbejder Lotte Schriver.

Hvis du vil høre nærmere eller har spørgsmål, kan du kontakte sognepræst Steffen Ringgaard Andresen på tlf. 23 83 80 14 eller mail: sta@km.dk.

Du kan også kontakte kirke- og kulturmedarbejder Lotte Schriver på tlf. 61 61 62 26 eller mail: lotte@domkirken.dk

Julehjælpen gives i form af gavekort.

Der er ansøgningsfrist den 3. december 2019.

ANSØG OM JULEHJÆLP DIGITALT - KLIK HER