Julehjælp og akut hjælp

Julehjælp 2021

Menighedsplejen i Vor Frue sogn uddeler julehjælp til økonomisk trængte, som er tilknyttet Vor Frue Kirke (Københavns Domkirke). Man kan søge om julehjælp uanset om man er en børnefamilie, enlig eller pensionist.

Ansøgning om julehjælp skal ske ved at udfylde skema, som udleveres i kirken. Du kan også ansøge digitalt.

I løbet af november hvert år kan man ansøge om julehjælp, hvis man har tilknytning til sognet. Nærmere info følger i starten af november her på siden.

Desuden kan man løbende gennem året henvende sig til kirke- kulturmedarbejder Lotte Schriver i kirken, hvis man er tilnyttet kirken og står i en økonomisk akut situation, man gerne vil søge om hjælp til.