Begivenheden har allerede fundet sted.

Torsdag d. 25. november 2021, Kl. 14:30 til kl. 16:30
Sangeftermiddag i Trinitatis Sognehus

Vi synger sammen! Kom og dyk ned i den danske sangskat med skønne melodier og fantastisk lyrik, og vær med til at synge både de sange, som sidder på rygraden, og nogle af fremtidens ørehængere. Til hver gang inviterer vi en sangglad gæst, som præsenterer og vælger dagens sange.

Julie Damlund, sognepræst ved Lundehus kirke vælger dagens sange. Julie Damlund har arbejdet med Ole Sarvigs salmeforfatterskab. Ole Sarvig ville være blevet 100 år den 21. november.

Sangeftermiddagene er arrangeret i samarbejde med Trinitatis Kirke og finder sted i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Der er fri entré, men begrænset antal pladser.