Sangeftermiddag

Sangeftermiddag

Torsdag d. 28. oktober 2021, Kl. 14:30 til kl. 16:30

Vi synger sammen! Kom og dyk ned i den danske sangskat med skønne melodier og fantastisk lyrik, og vær med til at synge både de sange, som sidder på rygraden, og nogle af fremtidens ørehængere. Til hver gang inviterer vi en sangglad gæst, som præsenterer og vælger dagens sange.

Torsdag den 28. oktober kl. 14.30 er det Carsten Seyer-Hansen, som siden august 2020 har været kapelmester for Københavns Drengekor og kantor ved Københavns Domkirke, der vælger dagens sange.

Sangeftermiddagene er arrangeret i samarbejde med Trinitatis Kirke og finder sted i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Der er fri entré, men begrænset antal pladser.