Tirsdag d. 4. maj 2021, Kl. 13:00 til kl. 14:00
Deltag i et digitalt samtale-fællesskab

Der er desværre lange udsigter til at vi kan mødes uden at skulle tænke på håndsprit, mundbind og afstandskrav. Derfor starter vi et digitalt fællesskab, hvor vi kan snakke sammen om stort og småt. 

Vi mødes hver anden tirsdag kl. 13-14 på den digitale mødeplatform Zoom.

Alle som har lyst til at deltage er velkommen. Hvert møde tager udgangspunkt i en kort tekst, et tema eller emne, som vi i fælleskab bliver enige om, at vi gerne vil snakke om.

Teksten får du tilsendt før vi mødes, og kan du ikke nå at læse den, kan du sagtens være med alligevel. Det vigtigste er, at du har lyst til at mødes med andre og deltage i en fælles samtale. 

Vil du gerne være med, så send en mail til Lotte Schriver på lotte@domkirken.dk eller ring på telefon 61 61 62 26. Så vil du få tilsendt teksten, en udførlig guide samt et link til mødet.

Du kan også deltage direkte ved at følge dette link: https://us02web.zoom.us/j/84089937119  

Vi glæder os til at se jer. 

Mange hilsner 

Steffen Ringgaard Andresen (sognepræst) og Lotte Schriver (kirke-og kulturmedarbejder). 

PS. Driller teknikken eller har du brug for hjælp, så læs mere nedenfor.


Kommende datoer:

9. marts kl. 13-14
Emne: Fasten (tekst på vej)

23. marts kl. 13-14

6. april kl. 13-14 

20. april kl. 13-14

4. maj kl. 13-14

18. maj kl. 13-14


Hjælp, teknikken driller!

Hvis du har brug for hjælp til at komme på Zoom eller teknikken bare driller, så er du velkommen til at komme forbi Vor Frue Kirke, hvor kirke- og kulturmedarbejder Lotte Schriver står parat til at hjælpe - hvis det ikke kan klares over telefonen. 

Uanset hvad, så kontakt Lotte Schriver for nærmere aftale. 

Lotte Schriver Mobil: 61 61 62 26 Mail: lotte@domkirken.dk


Hvad er Zoom?

Zoom er en digital mødeplatform, der bruges til virtuelle møder, konferencer, etc. Zoom er blevet meget populært i takt med at coronakrisen har grebet om sig.  Med Zoom kan to personer mødes virtuelt, men der kan også være flere hundrede deltagere.

Samtale på Zoom