• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 23. april 2021, Kl. 11:00 til kl. 11:45

Højmesser, gudstjenester og fredagsaltergang afholdes igen som normalt og med sang fra menigheden. Dog gælder følgende restriktioner:

1) Du skal bruge mundbind i kirken. Når du sidder ned, kan du tage det af. Folk uden mundbind (eller gyldig grund) bortvises fra kirken.

2) Kirkegængere skal sætte sig/holde 1 meters afstand til hinanden. Det samme gælder for personale. Når der synges gælder afstandskravet på 2 meter. Personer, der til dagligt er i tæt kontakt, f.eks. medlemmer af den samme husstand, kan sidde med normal afstand til hinanden.

3) Brug håndsprit, når du kommer og går.

4) Til nadver (under gudstjenester og fredagsaltergang) vil der blive taget en række forholdsregler. Følg personale og præstens anvisninger i kirken.

5) Der er ingen adgang for personer med symptomer på sygdom med coronavirus, som i stedet opfordres til at isolere sig i hjemmet og kontakte egen læge. Læs mere på www.coronasmitte.dk

Følg desuden altid personalets anvisninger og hjælp os med at passe på hinanden.

SE OGSÅ: Vor Frue Kirke og COVID-19

Stine Munch