Lørdag d. 23. juli 2022, Kl. 12:00 til kl. 13:00
Domkirken, Nørregade 8, 1165 København K

SOMMERKONCERT

Gratis orgelmatiné, lørdag kl. 12-13.00 i juli & august.

Københavns Domkirke inviterer nogle af verdens dygtigste konservatorieuddannede organister, der hver lørdag opfører fantastiske værker fra det klassiske musikrepertoire, så kom og hør med.

23. juli Chelsea Chen, USA

Den amerikanske organist Chelsea Chens musikalitet er af Los Angeles Times blevet beskrevet som ’charmerende og uimodståelig’. Hun har bl.a. som noget lidt usædvanligt for organister studeret i Taiwan, og det har inspireret hende til kompositionen ’Taiwanese Suite’, som også står på programmet ved koncerten i København. Hun spiller: JOHN COOK, JOHANN SEBASTIAN BACH, MARIA THERESIA, FELIX MENDELSSOHN, PETR EBEN, CHELSEA CHEN og CAMILLE SAINT-SAËNS.