Begivenheden har allerede fundet sted.

Lørdag d. 2. juli 2022, Kl. 12:00 til kl. 13:00
Domkirken, Nørregade 8, 1165 København K

SOMMERKONCERT

Gratis orgelmatiné, lørdag kl. 12-13.00 i juli & august.

Københavns Domkirke inviterer nogle af verdens dygtigste konservatorieuddannede organister, der hver lørdag opfører fantastiske værker fra det klassiske musikrepertoire, så kom og hør med.

2. juli Hanne Kuhlmann, Danmark

'Orglets Tour de France'. Domorganist Hanne Kuhlmann træder i pedalerne på denne rundtur i fransk orgelmusik. Bl. a. Charles-Marie Widors Symfoni nr. 5.

Hanne Kuhlmann har fået sin uddannelse i Århus, København, Paris og London, og har vundet 1. pris i de internationale orgelkonkurrencer i 1993 Lahti (Finland) og i 1996 i Odense. Siden 2012 har hun været domorganist ved Vor Frue Kirke i København.

Hun spiller: JOHANN SEBASTIAN BACH, CAMILLE SAINT-SAËNS, THÉODORE DUBOIS, JOSEPH BONNET, GEORGES BIZET og CHARLES-MARIE WIDOR.