• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 4. september 2019, Kl. 16:00 til kl. 18:00

Hør historien om Noahs ark samt historien om Adam, Eva og slangen til Fortælleklub for børn på onsdag 4. september kl. 16-18, når sognepræst Stine Munch fortæller i kirkens forunderlige fortælletelt.

I fortælleklubben for børn fra 6-12 år fortælles de gode gamle bibelhistorier i det forunderlige fortælletelt, som står i kirkens tårn. Vi taler sammen om historierne, synger og laver forskellige kreativiteter, som børnene kan få med hjem.

Børnene afleveres i kirkens forhal kl. 16, hvor de modtagets af kirkens personale og frivillige. Derefter går vi op i teltet.

Forældre kan så benytte lejligheden til at få et par børnefri timer inden børnene skal afhentes igen kl. 18, eller de er velkomne til at spise med kl. 17.30 til et let måltid.

Kommende datoer:

Onsdag den 4. september
Tirsdag den 1. oktober
Mandag den 4. november
Tirsdag den 10. december

Tilmeld jer gerne til sognepræst Stine Munch på SMS: 24 43 48 27.