Lørdag d. 24. august 2019, Kl. 12:00 til kl. 13:00

SHIN-YOUNG LEE
24. AUGUST KL. 12

Den koreanske organist Shin-Young Lee har på få år etableret sig som en af verdens mest efterspurgte koncertorganister. Sin tidlige uddannelse fik hun i Korea, men er siden videreuddannet ved pariserkonservatoriet. Hun har spillet koncerter i både Notre Dame de Paris, Berlinerphilharmonien, Walt Disney Concert Hall og d. 24. august er hun for første gang gæst i Københavns Domkirke. Her spiller hunet program under overskriften ’transskriptioner’ og det rummer bl.a. hendes egen orgeltransskription af Saint-Saëns’ Dyrenes karneval.

Der er sommerkoncerter med organister fra hele verden i Københavns Domkirke i juli og august hver lørdag kl. 12-13. Fri entré. Se hele programmet på www.domkirken.dk/orgelmatine