×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 24. oktober 2019, Kl. 17:00 til kl. 21:00

Kom til drop-in dåb i Natkirken i Vor Frue Kirke og bliv døbt i skæret fra hundredvis af stearinlys ved Thorvaldsens dåbsengel

Torsdag den 24. oktober kl. 17-21 er der drop-in dåb i Natkirken i Vor Frue Kirke, hvor du kan komme ind fra gaden og blive døbt uden tilmelding. Det eneste du skal gøre er at medbringe gyldig legitimation med foto – f.eks. kørekort eller pas.

Kirkens præster står klar til samtale inden dåben, og efterfølgende byder vi på lidt at spise og drikke, hvor man er velkommen til at invitere familie og venner med og sammen fejre dåben. 

Kirkerummet vil være omdannet til Natkirkens vanlige set up med stearinlys og dæmpet belysning, og en af kirkens solister vil fylde rummet med sang. Kl. 22.00 afrundes aftenen med Nadverandagt i koret ved Thorvalsens dåbsengel. 

Har du spørgsmål eller er du i tvivl, om du vil døbes, er du altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster - klik her   

Husk at medbringe gyldig legitimation med foto, f.eks. kørekort eller pas. Hvis du er under 18 år, skal du desuden have mor eller far med.

Man behøver ikke at bo i sognet for at blive døbt til drop-in dåb i Vor Frue Kirke. Er du allerede døbt, men ikke medlem af Folkekirken, er der også mulighed for at dukke op og blive genindmeldt.

Se også www.domkirken.dk/dropin


Kirkerummet vil være omdannet til Natkirkens vanlige setup med stearindlys og dæmpet belysning til drop-in dåb d. 24. oktober 2019. Arkivfoto fra drop-in dåb i 2018. 


Til drop-in dåb d. 24. oktober kl. 17-21 kan du komme ind fra gaden og blive døbt uden forudgående tilmelding.