• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 12. oktober 2018, Kl. 18:00 til kl. 22:45

Under Kulturnatten er der mere end 500 oplevelser på museer, teatre, biblioteker, kirker, parker og pladser over hele byen.

Traditionen tro optræder Københavns Drengekor kl. 20.00 og 21.00 i Københavns Domkirke. I år med værker af bl.a. Tjajkovsky og Sven-David Sandström. OBS Dørene lukkes når koncerterne går i gang.

SE OGSÅ: Drop-in dåb - bliv døbt uden tilmelding. Torsdag 25. oktober kl. 17-21

Derudover vil der fra kl. 19 til 23 være åbent i domkirkens museum, der er aktuel med udstillingen Rejs dig – følg mig. Thorvaldsens Apostle.

Kl. 22 og kl. 22.30 vil der være korte orgelkoncerter ved domorganist Hanne Kuhlmann, som spiller Olivier Messiaen: ’Apparition de l’Église éternelle’.

Kl. 23.30 er der kulturnatsgudstjeneste med domprovst Anders Gadegaard og Vor Frue Kantori.