Begivenheden har allerede fundet sted.

Torsdag d. 22. september 2022, kl. 11:00
Skovlunde station
Stine Munch og Lotte Schriver
Pilgrimsvandring i Skovlunde

Deltag i en udflugt der står i refleksionens og åndelighedens tegn. Vi vandrer ca. 9 kilometer i et naturskønt område i Skovlunde.

Turen foregår dels i stilhed og egen refleksion, dels to og to. På ruten afholder sognepræst Stine Munch en udendørs andagt.

Vi mødes kl. 11. foran stationskiosken på Skovlunde station. Det er en strabadserende tur, så man skal kunne gå nogenlunde ubesværet, og der skal medbringes gode sko, vand og en lille madpakke til turen, da der ikke er mulighed for at købe mad på vejen. Vi afslutter med kaffe.

Tilmelding senest 19. sep. til kirke og kulturmedarbejder Lotte Schriver på lotte@domkirken.dk eller tlf 6161 6226.