Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Mandag d. 23. maj 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Domkirken, Nørregade 8, 1165 København K
Salmesange og broderi - udstilling åbning

Broderiudstilling på '2. pulpitur' i Københavns Domkirke.

Åbningsreception mandag den 23. kl. 16 - hvor også bogen 'Broderi og Salmesang' udgives.

Udstillingen er åben fra d. 24. maj.

I forårsmånederne 2022 har kvinder fra Danmark og et par stykker fra udlandet, skabt fabulerende og fantastiske broderede billeder, inspireret af Den Danske Salmebogs rige skat. Der har været få, enkle regler om størrelse og farver; der har været dage med sang og dage med nål og tråd; der har været inspirerende samtaler og nu bliver så alle bidragene hængt op. Alle er velkomne til at gå på opdagelse i de små kunstværker.

Projekt Salme, sang og broderi er faciliteret af mezzosopran ved Frue Kirkes kantori Elisabeth Ørsnes Gadegaard, Kirke- og kulturmedarbejder Susanne Torgard og Bettina Andersen, Brodøsens Værksted.

Broderierne kan ses i museets åbningstid: mandag til torsdag kl. 11 til 16, fredag og søndag kl. 12 til 16 - og ved henvendelse.