MAJ

Fredag d. 27. maj 2022, kl. 09:00
Roskilde
GRATIS UDFLUGT TIL HIMMELSKE DAGE I ROSKILDE

Fredag d. 27. maj kl 9.00.

Himmelske Dage er Danmarks største kirkefestival, og finder sted hvert tredje år i Kristi Himmelfartsferien. I år foregår Himmelske Dage i Roskilde. Vi vil gerne stå for en fælles ekskursion til Himmelske dage.

På udturen har vi hyret en bus til Roskilde. Himmelske dage foregår i Roskilde centrum, hvor der er mulighed for både at gå sammen og hver for sig.

Her følger det fælles program, som hver enkelt ad hoc kan springe til og fra:

• kl. 8.45 Fælleskørsel med bus fra Nørregade foran Domkirken
  • kl. 10. Søren Pape og Vlado Lentz, troen som fyrtårn i mit liv, Palægården.
  • kl. 11. Hvordan ser fremtiden ud for Nordens kirker ?(konventhuset)
  • kl. 12. Frokost i Sankt Hans have (Deltagere betaler eller medtager selv frokost.)
  • kl. 13. Martin Luther King, udskamning og profetisk diakoni Roskilde Gymnasium.
  • kl. 14. Ayasofy moskeen allehelgensgade 11 B.
  • kl. 15.30 Vores tænkemåder og værdier v/ Tom Holland og Anna Libak (Roskilde Museum)

Vi afrunder med at kirken giver kaffe i Diakoniteltet på stændertorvet, inden vi kører med toget tilbage til Nørreport igen.

Mødested: Vor Frue Kirke kl. 9.00

Hjemtur: ca. klokken 16.30

Hjemme: ca. kl. 17.30

Tilmeld dig udflugten her, eller nedenfor: https://forms.churchdesk.com/f...