Begivenheden har allerede fundet sted.

Torsdag d. 2. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 23:00
Natkirken - Ord & Brød

Kl. 18 - 19.15: Taizé sangworkshop for alle under ledelse af mezzosopran Elisabeth Ørsnes Gadegaard.Rotunden, indgang fra kirkens bagindgang på Fiolstræde. Ingen tilmelding og kræver kun en lyst til at lære at synge de meditative taizesange.

Kl. 19: Natkirken åben for ro og fordybelse. Tænd et lys, skriv din bøn.

Kl. 19.10-19.30 : Københavns levende Litteraturkalender v/ Frederikke Lett læser op.

Kl. 19.30-19.50: Deltagere fra Natkirkens Litteraturskole læser egne tekster op.

Fra kl. 20 og gennem aftenen: Meditativ sang ved mezzosopran Elisabeth Ørsnes Gadegaard.

Kl. 21: ORD & BRØD  - nadverandagt ved Signe Malene Berg. Kunstneren Dorte Krabbe vil kort fortælle om installationen i koret ‘Hjertet er døren’.

Kl. 22.30: Bøn for natten.