Et fællesskab hver for sig.

Fisk i Stimer udstilles i domkirken fra 22. juni 2021.

Der tilstræbes en daglig åbningstid kl 11 til16 - fredag og søndag dog 12 til 16 - og lørdag lukket. Ligesom der kan være lukket ved kirkelige handlinger.

Historien om fisk i stimer:

I marts 2021 inviterede vi alle til at deltage i et fælles broderiprojekt, hvor vi hver for sig skulle arbejde mod et fælles mål: At lade hænder arbejde og skabe hvile.

Som motiv blev et af de mest brugte kristne symboler, nemlig fisken, valgt. Men af fisk er der jo mange forskellige, så der var bode en skabelon og frit slag.

over 170 meldte sig til - og der er borderet 232 fisk, de nu hænger på den lange gang hen mod kirkens museum.

DOWNLOAD INFORMATION OG SKABELON - KLIK HER

DOWNLOAD SKABELON 1:1 - KLIK HER

Tilmeld dig her - klik her

Har du spørgsmål eller mangler du information. Ring eller skriv til kirke- og kulturmedarbejder Susanne Torgard. Mail. susanne@domkirken.dk. Mob. 61 61 62 20