Deltag i nyt broderiprojekt med fisk i stimer i et ’fællesskab hver for sig’. Udstilles i kirken i sommeren 2021

Vi inviterer alle til at deltage i et fælles broderiprojekt, hvor vi hver for sig vil arbejde mod et fælles mål: At lade hænder arbejde og skabe hvile.

Som motiv har vi valgt et af de mest brugte kristne symboler, nemlig fisken. Men af fisk er der jo mange forskellige, så her vil der være frit slag.

De mange broderier, der nok en tid endnu må skabes hjemme hver for sig, skal blive til en udstillet frise på en af kirkens lange gange til sommer.

DOWNLOAD INFORMATION OG SKABELON - KLIK HER

DOWNLOAD SKABELON 1:1 - KLIK HER

Har du spørgsmål eller mangler du information. Ring eller skriv til kirke- og kulturmedarbejder Susanne Torgard. Mail. susanne@domkirken.dk. Mob. 61 61 62 20

Skabelon. Download 1:1 - klik her