Udgivet tor d. 4. mar 2021, kl. 00:05

Vær' med til at brodere fisk i stimer i et ’fællesskab hver for sig’. Udstilles i kirken i sommeren 2021

Vi inviterer alle til at deltage i et fælles broderiprojekt, hvor vi hver for sig vil arbejde mod et fælles mål: At lade hænder arbejde og skabe hvile.

Som motiv har vi valgt et af de mest brugte kristne symboler, nemlig fisken. Men af fisk er der jo mange forskellige, så her vil der være frit slag.

Bettina Andersen – Brodøsens Værksted – faciliterer projektet, og er med os hele vejen.

De mange broderier, der nok en tid endnu må skabes hjemme hver for sig, skal blive til en udstillet frise på en af kirkens lange gange til sommer.

Læs mere og tilmeld dig projektet - klik her

Har du spørgsmål eller mangler du information. Ring eller skriv til kirke- og kulturmedarbejder Susanne Torgard. Mail. susanne@domkirken.dk. Mob. 61 61 62 20

Projektet er støttet af Menighedsplejen i Vor Frue Sogn.

Download information og skabelon – klik her

Download skabelon 1:1 – klik her

Der er oprettet en facebook-gruppe – klik her

Skabelon. Download 1:1 - klik her

Farvepalet

Broderet fisk af Betinna Andersen.

Arkivfoto: Broderiprojekt i Vor Frue Kirke 2016

Kategorier Aktuelt