Udgivet man d. 12. apr 2021, kl. 00:01

Opdateret 12. april 2021

For at begrænse smittespredning af coronavirus er kirkelige handlinger og aktiviteter i Vor Frue Kirke reduceret. Hold øje med vores kalender for opdateret program.

Læs også: Vor Frue Kirke og COVID-19

- Kirken er åben for andagtsøgende inden for normal åbningstid, men der lukkes maksimalt 5 personer ind i kirken ad gangen. Der er lukket i kirkens museum, for turister og rundvisninger.

- Der afholdes fortsat højmesse, gudstjenester og fredagsaltergang, men i begrænset omfang og i forkortede udgaver uden sang fra menigheden. Se vores kalender for opdateret program. Øvrige aktiviteter som f.eks. fredagsfrokost, kirkekaffe, foredrag og koncerter er aflyst.

- Morgenandagten afholdes som normalt og bliver sendt på P2 og DR2.

- Kirkelige handlinger (f.eks. begravelse eller dåb) afholdes stadig.

- Kirkekontoret er lukket for personligt fremmøde, men kan kontaktes via e-mail og telefon inden for normal åbningstid. Der er stadig mulighed for personligt fremmøde efter forudgående aftale.

Kategorier Aktuelt