Udgivet tir d. 10. mar 2020, kl. 15:48

Sognepræst Stine Munch har skrevet en samling bønner til disse særlige corona-tider. De er skrevet i forbindelse med morgenandagten i Vor Frue Kirke, som Stine Munch havde ugen efter, at statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned.

SE OGSÅ: Morgenandagtsbønner (24.-28. marts 2020) af Anders Gadegaard

Bønnerne er samlet i en PDF-fil, der kan downloades og benyttes af alle, som måtte have lyst og vil få glæde af dem. Bønnerne af sat op sammen med fotos fra Vor Frue Kirke af Peter Skov Friis og Jakob Faurvig.

Se eller download corona-bønner af Stine Munch - klik her

Bøn fra Corona-bønner af Stine Munch:

Herre, Gud, Far.
I denne tid svinder vort liv bort mellem vore hænder, uden at mange os af kan udrette det store. Men du forbliver.
I går, i dag og i morgen er du den samme.
Fremtiden kender kun du. Gør os rede til det, du vil med os, hver især, og giv os kræfter og overskud til at løse og løfte de opgaver, som du lægger på os.
Det beder vi om, i tillid til din trofasthed og hjælp til alle tider.

Herre Jesus Kristus,
Bevar os fra at fortvivle og gå i panik. Hjælp os til i stedet at kalde på dig, indtil du finder, at tiden er inde, til at fri os ud af nøden. Kristus, du har fortalt os, at Gud er vores himmelske far, som hører på dem, der kalder på ham og hjælper dem, der søger.
Som den tørre jord længes efter regn, sådan tørster min sjæl efter dig!
Kristus, vis os vejen. Lad din stærke hånd føre os ud af fortvivlelsen.

Hellige ånd,
Skjul ikke din ild og varme, så vi synker ned i anfægtelse og vore tanker forvirres af alle de ting vi hører fra hele verden.
Hjælp os med at bevare ro og omtanke for hinanden og vort samfund.
Lad dine engle vogte hos i fred.
Din troskabshed er ikke hørt op, din barmhjertighed er ikke forbi, den er ny hver morgen.
Vi beder om, at det også gælder denne helt anderledes tirsdag morgen, lad dagen blive os til velsignelse.

Corona-bønner af Stine Munch.pdf

Kategorier Aktuelt