Udgivet søn d. 24. mar 2019, kl. 00:15

Tirsdag 26. marts kl. 16-18

I fortælleklubben for børn fra 6-12 år fortælles de gode gamle bibelhistorier i det forunderlige fortælletelt, som står i kirkens tårn. Vi taler sammen om historierne, synger og laver forskellige kreativiteter, som børnene kan få med hjem.

Tirsdag d. 26. marts kl. 16-18 fortæller sognepræst Stine Munch historien om Josef, hans brødre samt salget af en drømmetyder.

SE OGSÅ: Børn i Vor Frue Kirke

Børnene afleveres i kirkens forhal kl. 16, hvor de modtagets af kirkens personale og frivillige. Derefter går vi op i teltet. Forældre kan så benytte lejligheden til at få et par børnefri timer inden børnene skal afhentes igen kl. 18, eller de er velkomne til at spise med kl. 17.30 til et let måltid.

Tilmeld jer gerne til sognepræst Stine Munch på SMS: 24 43 48 27 (ikke nødvendigt).

Bemærk: Tirsdag d. 26 marts er sidste gang der er 'Fortælleklub for børn' inden vi starter op igen efter sommerferien.

Kategorier Aktuelt