Udgivet ons d. 22. nov 2017, kl. 16:07

Nyt nummer af kirkemagasinet 'Domkirken' er netop udkommet og kan hentes gratis i kirkens foyer eller downloades her på siden.

Det nye nummer af 'Domkirken' dækker december-februar-2018 og har 'forbrugsfest' som tema.

Og nej, det er ikke et magasin fra en grøn forening eller et forbrugerkritisk magasin, som redaktør og sognepræst i Vor Frue Kirke, Steffen Ringgaard Andresen, skriver:

"Det er et kirkeligt magasin, der vover at tage bladet fra munden og i det mindste stille nogle kritiske spørgsmål til vores natursyn og vore forbrugsmønstre."

Læs bl.a. artiklen "Klodens natur" af dr.theol Ole Jensen, der argumenterer for, at der til buddet om, at du skal elske din næste, bør tilføjes et nyt, nemlig: "Du skal værne om skaberværket!"

Eller læs artiklen "Overforbrug" af Mickey Gjerris, cand.theol og ph.d. i biotek, der kort sagt stiller spørgsmålet, om det vil give mening at sige nej.

Det og meget mere kan du læse om i det nye kirkemagasin fra Københavns Domkirke, der naturligvis også indeholder en detaljeret kalenderoversigt over gudstjenester, koncerter og andre arrangementer fra december til og med februar 2018.

Nå ja, og så er der kommet julekort fra Julemanden...

Kirkemagasinet 'Domkirken' kan hentes gratis i kirkens foyer, Nørregade 8, eller downloades her på siden - klik her

God læselyst!

Kategorier Gamle nyheder