Udgivet man d. 4. sep 2017, kl. 11:26

Med udgangspunkt i udstillingen "Vor Frue Kirke og Reformationen" har vi udarbejdet undervisningsmateriale til skoleelever, minikonfirmander og konfirmander, der giver oplysninger om reformationen, og som giver eleverne anledning til at reflektere over deres hverdag.

Det lille hæfte er skrevet med tæt forbindelse til udstillingen, og vi ser selvfølgelig gerne, at I kommer ind i kirken, men der er også almene oplysninger om Reformationen, så undervisningsmaterialet kan også bruges uafhængigt af udstillingen.

Download og print selv. Der ligger en pdf version beregnet for 3-6. klasse/minikonfirmander og 7-9. klasse/konfirmander

Åbningstider for u
dstillingen: Vor Frue Kirke & Reformationen

Indtil 22. oktober:
Mandag-torsdag kl. 11-16
Fredag og søndag kl. 12-16
Fra 25. oktober til 22. december:
Onsdag-fredag kl. 12-16
Lørdag kl. 12.30-16

Skriv til susanne@domkirken.dk, hvis I gerne vil have adgang til udstillingen uden for åbningstid.

Omvisninger for grupper - enten i udstilling eller i kirken - koster 500,- kr. og bestilles på kontor@domkirken.dk.

Kategorier Gamle nyheder