Udgivet søn d. 27. aug 2017, kl. 13:55

Nu har du mulighed for at tilmelde dig efterårets skrivekursus i bøn, prædiken og poesi, som finder sted i løbet af september og november 2017.

Vi mødes 2 lørdage og 3 mandage i Sct. Andreas kirke,Gothersgade 148, 1123 Kbh. K. Afsluttende oplæsning i Natkirken, Københavns Domkirke. Se detaljeret program nedenfor.

Undervisere:

Forfatterne Sofie Kragh-Müller og Adda Djørup samt sognepræsterne Christiane Gammeltoft-Hansen og Steffen Ringgard Andresen.

Deltagerantal: max. 9 (efter først til mølle)

Pris: 400 kr. (betaling ved optagelse på holdet)

Tilmelding til kursusleder og natkirkepræst Signe Malene Berg på: pastorberg@domkirken.dk

Lørdag den 23/9 kl.10-14.30

Fra oplevelse til tekst

Vi fokuserer på religiøse, spirituelle og eksistentielle oplevelser i spændingsfeltet mellem virkelighed og fiktion - ved forfatter Sofie Kragh-Müller.

Mandag den 2/10 kl.16.30-19.30

Haiku & sansning

Hvordan får vi aflivet klicheerne og gjort sproget levende og nyt? Haiku starter altid i sanserne og tvinger os til at se verden 'forfra' - ved forfatter Adda Djørup.

Mandag den 9/10 kl.16.30-19.30

Salmer

Salmer er en mulighed for at reflektere over alle områder af menneskelivet. Vi hører om, hvordan en salme er blevet til, og sættes selv i gang - ved sognepræst og salmedigter Christiane Gammeltoft-Hansen.

Mandag den 23/10 kl.16.30-19.30

Om at skrive prædiken

Vi arbejder med forskellige måder at komme ind på livet af en evangelietekst  – ved sognepræst Steffen Ringgaard Andresen.

Lørdag den 4/11 kl.10-14.30

Tekstarbejde

Vi arbejder med den tekst, du ønsker at læse op til den afsluttende oplæsning i Natkirken - ved forfatter Sofie Kragh-Müller.

Torsdag den 9/11 kl.20.30-21.30

Oplæsning i Natkirken, Københavns Domkirke.

Kategorier Gamle nyheder