Udgivet ons d. 14. jun 2017, kl. 13:51

Kirkemagasinet ’Domkirken’ for juni-september 2017 er netop udkommet. Hent det i kirken eller download det her på siden

”I dette nummer af ’Domkirken’ fortsætter vi fejringen af reformationsjubilæet,” skriver sognepræst og redaktør Stine Munch i starten af magasinet, der har Luther & Tårnoplevelser som tema:

”Martin Luther kæmpede for at forstå, hvordan menneskets forhold til Gud bør være, og det øjeblik, hvor han kom frem til sin nye forståelse af Gud, kaldes ofte for tårnoplevelsen.”

Udover en kalenderoversigt over gudstjenester, koncerter og alle andre aktiviteter i Københavns Domkirke fra juni til september 2017, kan du i denne udgave af ’Domkirken’ læse en artikel af tidligere kultur- og kirkeminister Bertel Haarder, der skriver om, hvor vild og revolutionerende Luthers reformation var.

”I dag er der så rent, pænt og ordentligt i folkekirken, at vi ind imellem glemmer, hvor vild Luthers reformation egentlig var,” skriver Bertel Haarder blandt andet i artiklen, der har overskriften: Luthers Vildskab.

Derudover kan du læse om den nye udstilling Vor Frue Kirke og reformationen i kirkens museum, ligesom du kan læse, hvad den ugentlige gudstjeneste betyder for Lisbet Christoffersen, professor i ret, religion og samfund.

Det og meget mere i nyeste nummer af kirkemagasinet ’Domkirken’, der kan downloades her på siden, eller hentes gratis i kirkens forhal.

God læselyst!

Kirkemagasinet ’Domkirken’

Udgivelse: 81. årgang, nr. 3. juni-september 2017

Tema: Luther & tårnoplevelser

Ansvarshavende redaktør: Stine Munch

Forsideillustration: Tea Bendix

Indhold:

Luthers vildskab. Af Bertel Haarder

Om skarp vind og omvendelse - Interview med Lisbet Christoffersen. Af Stine Munch

Storme og omvæltninger. Af Susanne Torgard.

Skudt ned af heroin. Af Stine Munch

Kategorier Gamle nyheder