Udgivet man d. 5. jun 2017, kl. 11:57

Mandag den 5. juni kl. 10 blev Steffen Ringgaard Andresen indsat som ny sognepræst i Vor Frue Kirke

Til højmessen 2. pinsedag blev Steffen Ringgaard Andresen indsat som ny sognepræst i Vor Frue Kirke.

"Du sagde i din prøveprædiken: Jeg tror på, at kristendommen skal være en utopisk stemme på menneskehedens vegne," indledte domprovst Anders Gadegaard i sin indsættelsestale til Steffen Ringgaard Andresen og fortsatte:

"Den stemme glæder vi os til, at du lægger ord og hjerte til. Det er en enorm opgave at påtage sig. Men husk så på, at der også bor frihed i opgaven, fordi Herren er nær, som Paulus skrev."

Herefter var det Steffen Ringgaard Andresens tur til at holde sin første rigtige prædiken som sognepræst i Vor Frue Kirke - en prædiken der havde verden og virkeligheden som tema:

"Vi kan ikke finde virkeligheden på et kort. Vi kan ikke flyve over havene derhen. Men den findes. Vi taler om den hele tiden. Den er på én og samme gang ingen steder og over alt," prædikede Steffen Ringgaard Andresen og tilføjede:

"Sådan er det med ånd og sådan er det med betydning. Usynlig og dog det vigtigste af alt. Glemmer vi, at ånd - og at den betydning, vi tillægger verden - er det vigtigste, så bliver verden flad."

Efter højmessen var der velkomstreception i Rotunden, hvor menighedsrådsformand Ole Ehlers og menigheden bød den nye sognepræst velkommen.

Se billeder fra højmessen og receptionen nedenfor:

Kategorier Gamle nyheder