Udgivet tor d. 1. dec 2016, kl. 13:06

Kirkemagasinet ’Domkirken’ for december, januar og februar måned er netop udkommet

"Vi fester for meget, faster for lidt og venter os endnu mindre," skriver sognepræst Jesper Stange, der er redaktør for denne udgave af kirkemagasinet 'Domkirken', der har ventetid som tema.

Kirkemagasinet ’Domkirken’ kan hentes gratis i Vor Frue Kirke eller downloades som PDF her.

Læs bl.a. artiklen "Den festlige verden" af Jørgen Carlsen, forstander på Testrup Højskole, som skriver om kirkeårets forspring i forhold til det verdeslige kalenderår, med alle dets påtrængende praktiske gøremål.

Eller læs artiklen "Af støv er du kommet" af Ulrik Ingerslev Uggerhøj, professor ved Institut for Fysik og Astronomi på Aarhus Universitet, som skriver om tiden før og efter universets skabelse, der fandt sted for små 13,8 mia. år siden.

Kirkemagasinet indeholder en detaljeret kalenderoversigt over gudstjenester og aktiviteter i Vor Frue Kirke for oktober og november måned.

Kategorier Gamle nyheder