Udgivet tor d. 1. dec 2016, kl. 11:55

Lørdag den 3. december kl. 10.00 - 16.00.

Vi holder adventsmarked i Vor Frue Kirke, krydret med en julet matine (kl.12.00) og korsang fra skjulte hjørner (kl. 13.30).

Igen i år har vi inviteret Sankt Lukas Gildet til at komme med deres arbejdende værksted og vise eksempler på middelalderens højt udviklede billed- og bogkunst anno 1406. Vi har fundet dansk kunsthåndværk i træ, uld og papir, moderne ikoner og porcelæn, der relaterer sig til kirken – og vi fortsætter med recycling, så gamle kirkemagasiner og bøger er blevet til engle, julekugler, æsker, kort og stjerner.

Den musiske side bliver også julet: Morten Bech spiller adventsmusik til matineen kl. 12 og Elisabeth Ørsnes Gadegaard har samlet et kor - Con Amora - der synger kl. 13.30.

En café kan man ikke undvære til adventsmarked, og til kaffen kan man købe “Gode Råd.”

Der bliver også rig mulighed for at finde gaver til adventspakkerne, mandelgaven eller bare et smukt kirkelys til eget bord. Overskuddet deles mellem kirkens turistbutik og kirkens sociale arbejde.

Både butikken og udstillingen om kirkens tekstiler er åben.

Husk: Børnegudstjeneste søndag den 4. december kl. 14 med krybbespil ved sognepræst Jesper Stange.

Se billeder nedenfor fra sidste års julemarked i Vor Frue Kirke af fotograf Sille Arendt, Københavns Stift.

Kategorier Gamle nyheder