Udgivet tir d. 8. nov 2016, kl. 18:22

Stemmerne til menighedsrådsvalget i Vor Frue Sogn er nu talt op. Omkring 400 mennesker mødte op i Trinitatis Sognehus for at afgive deres stemme, mens 18 valgte at brevstemme.

Menighedslisten, med Ole Ehlers i spidsen, fik 6 kandidater valgt ind i det nye menighedsråd,
mens Sognelisten, med Karsten Fledelius i spidsten, fik 3 kandidater valgt ind.

Menighedslisten fik i alt 237 stemmer. Sognelisten fik 126 stemmer. Der var i alt 36 blanke/ugyldige stemmesedler. 9,5% af de stemmeberettigede deltog i valget.

Charlotte Ekstrand fra Menighedslisten fik flest personlige stemmer, nemlig 59, godt efterfulgt af Hanne Esmann fra samme liste, der fik 37 personlige stemmer.

De nye medlemmer af menighedsrådet i Vor Frue Sogn (i den rækkefølge de er valgt) er:

1. Charlotte Ekstrand

2. Hanne Esmann

3. Karsten Fledelius

4. Ole Ehlers

5. Anne Dorte Schwarz-Nielsen

6. Mogens Lønborg

7. Jakob Knudsen

8. Jeppe Hedaa

9. Marielouise Mærkedahl

Hvilke poster de nye menighedsrådsmedlemmer får i menighedsrådet, og hvem der bliver formand, vil først blive besluttet på det konstituerende menighedsrådsmøde, der efter planen finder sted onsdag den 23. november 2016, og som indkaldes af først valgte Charlotte Ekstrand.

Nedenfor kan du se billeder fra valgdagen.

Kategorier Gamle nyheder