Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med sange og salmer, fagter og bevægelser, kommer sanserne i spil, og forældre og børn får et fælles musikalsk repertoire, som man kan bruge hjemme.

SE OGSÅ: Musik og bevægelse for 1-5-årige

Undervisningen er gratis og varetages af musikpædagog Pernille Tjørnemark. Der er normalt babysalmesang hver onsdag i Sct. Andreas Kirke (Gothersgade 148, 1123 Kbh K), men den første onsdag i måneden kl. 13 afholdes i stedet for babysalmesang en gudstjeneste for de mindste og deres forældre.

Onsdage i Sct. Andreas Kirke:
Kl. 11.00: 0-12 mdr.
Kl. 12.00: 0-12 mdr.
Kl. 13.00: 0-12 mdr.

NB. Den første onsdag i måneden kl. 13 afholdes i stedet for babysalmesang en gudstjeneste for de mindste og deres forældre i Sct. Andreas Kirke, Gothersgade 148, 1123 Kbh K.

Hold øje med www.salmedans.dk for ændringer, aflysninger mm. Deltagelse i babysalmesang kræver ikke tilmelding.